Obavijest o dolasku sekretara ICNAB-a

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Br: 01-SC-5/17
Phoenix, AZ: 29. rebiu-l-ahir 1438. god. po H.,
27. januar 2017. godine

SVIM DŽEMATIMA ISLAMSKE ZAJEDNICE BOŠNJAKA U SJEVERNOJ AMERICI

Predmet: Obavijest,

Esselamu alejkum!

Poštovani imami i predstavnici džemata,

Ovim putem vas želimo obavijestiti da je sekretar ICNAB-a Mirnes ef. Lemeš stigao u Ameriku, tačnije u Phoenix, AZ gdje ako Bog da počinje sa svojim radom dobivši sve neophodne papire. Sa sekretarom možete stupiti u kontakt na broj telefona 602-761-9882 svaki radni dan od 10 do 6 ET. Svi imami, predstavnici džetama svoje poslove džemata i zajednice će ubuduće obavljati preko sekretara ICNAB-a. Također sva obavještenja, pozive kao i druge aktivnosti džemati će proslijeđivati sekretaru koji će putem zvaničnih kontakata obavještavati druge džemate i pojedince kao i širu javnost kada to bude potrebno.

Sekretar ICNAB-a će koordinirati rad drugih tijela unutar ICNAB-a, usko sarađivati sa sekretarima i drugim odgovornim u tim tijelima, te je potrebno da isti budu u kontaktu sa Mirnes ef. kako bi se poslovi na drugim nivoima također uspješno obavljali, a posebno na nivou medžlisa.

Na kraju želim da poželim uspješan i hairli rad Mirnes ef. uz nadu da će njegov dolazak još više unaprijediti Islamsku zajednicu Bošnjaka Sjeverne Ameirke.

Mahsus selam!

Mr. Sabahudin ef. Ćeman
Glavni imam

KALENDAR DOGAĐAJA

04. February 2023.

Skupština medžlisa 1

11. February 2023.

Skuština medžlisa 4

18. February 2023.

Skupština medžlisa 2

25. February 2023.

Skupština medžlisa 3