Search
Close this search box.

Ramazanska umra

Islamska zajednica Bošnjaka Sjeverne Amerike po prvi put organizuje ramazansku umru za Bošnjake sa područja Sjeverne Amerike.

Odlazak je, ako Bog da, planiran za 9. april, a povratak u Ameriku je planiran za 26. april 2023. godine. Cijena aranžmana za četverokrevetne sobe sa doručkom iznosi $4,590. Doplata za dvokrevetnu sobu je $1,300 po osobi, a za trokrevetnu $600 po osobi.

Boravak u Mekki je u hotelu sa 4 zvjezdice 700 metara od harema i iftar je uključen. Smještaj u Medini rezervisan u hotelu Dallah Taibah. Budući da je umra tokom ramazana i većina vremena će se provoditi u haremu, tokom boravka neće bit bošnjačkog vodiča, a vlasnik agencije s kojom saradjujemo će biti na usluzi svim putnicima.

Prijave su u toku i mogu se vršiti do 10. marta 2023. ili do popune mjesta. Američki državljani za prijavu trebaju poslati skeniranu prvu stranicu pasoša i skeniranu sliku za pasoš na mail@izbsa.com. Oni koji imaju samo bosanski pasoš, trebaju da skeniraju i zelenu kartu. Napomena: svi skenirani dokumenti moraju biti u JPG formatu.

Sve ostale informacije vezane za umru se mogu dobiti kod sekretara IZBSA Mirnesa Lemeša na telefon 602-980-3757 ili email na mail@izbsa.com .

“Hadž i umru u ime Allaha izvršite…“ (El-Bekare: 196)

Više o organizaciji hadža i umre možete naći na stranici Ureda za hadž i umru: https://izbsa.com/hadz-i-umra/.

Posljednje vijesti

KALENDAR DOGAĐAJA

08. June 2024.

Finalno mektepsko tamičenje IZBSA