Ramazanski nasihati 2021.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email
Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Ured za vjerske poslove Islamske zajednice Bošnjaka Sjeverne Amerike i ove godine organizuje ramazanska video predavanje putem Facebook platforme pod nazivom “Ramazanski nasihati 2021.”.

Predavanja možete pratiti na Facebook stranici IZBSA putem linka: www.facebook.com/icnab.

Vrijeme emitovanja:

8:00 PM (EDT) – Washington D.C.

7:00 PM (CDT) – Chicago

5:00 PM (PDT) – Los Angeles

Raspored video predavanja možete pogledati na posteru ispod.

KALENDAR DOGAĐAJA

07. October 2022.
08. October 2022.
15. October 2022.
22. October 2022.